Vil du give Haderslev en renæssance?

 

Haderslev har en unik historie, som vi med rette kan være stolte af. 

Den historie vil foreningen Hertug Hans Festival gerne fortælle. Men i foreningen er vi helt afhængige af din og andre sponsorers hjælp.

Som sponsor af Hertug Hans Festival støtter du arbejdet med at fortælle børn og voksne om Haderslev - og Sønderjyllands - unikke historie, som renæssancens arnested i Danmark. 

Samtidig kan dit firma eller institution være med til give børn og unge, det lokale foreningsliv, borgere i Haderslev kommune og turister fra hele verden, mulighed for at være en del af vores levende historie.

Der er flere muligheder for at du kan støtte festivalen gennem sponsorater, annoncering eller donationer. Alle former for sponsorater modtages med stor tak og er med til at give børn og voksne 

Du kan  også deltage aktivt i festivalen som frivillig eller aktør.

Vil du vide mere om, hvordan du kan støtte og hvad dit firma eller institution får ud af at støtte Hertug Hans Festival?
Kontakt vores Formand eller næstformand for mere info.

 

Vores sponsorer

 

 

Max Schaumann og hustru Jensine Schaumanns Fond

Reformationsfondet i Haderslev

Spritfabrikken Danmark

Torben Clausen

Cafax

Haderslev Realskole

Bispen

Historisk Arkiv for Haderslev 

Slesvigske Vognsamling

Niels Hansen

Benny Hansen, autoforhandler

John Olsen

Haderslevgarden

Blokfløjteensemblet Khalbaktim

Haderslev Kjøbstads Vægterlaug

Haderslev Tambourkorps

 

 

 

Vision

Hertug Hans Festivalen er en økonomisk bæredygtig festival, der arbejder for at skabe værdi for vores interessenter. Det gør vi ved at skabe stærke, folkelige og historiske oplevelser for et bredt segment, der hylder mangfoldigheden og fremmer fællesskabet.